Plasman hrvatske rukometne reprezentacije u polufinale Eura, i to dva kola prije kraja drugog kruga po skupinama, popratili su i mediji u regiji, piše www.tportal.hr 
 
Pišu o čarobnom preokretu, herojskoj pobjedi Hrvatske nad Njemačkom 25:24:
 
U BiH www.sportsport.ba piše o utakmici velikog značaja, a taj portal izašao je s naslovom 'Ne pomaže ni Wolff: Čaroban preokret Kauboja protiv Njemačke'.
 
Dnevni Avaz u izvještaju navodi kako su Hrvatska i Njemačka odigrali fantastičnu utakmicu, da su Nijemci imali većim dijelom vodastvo, a da su naši rukometaši u završnici preokrenuli. Zanimljiv je i naslov na tekstu 'Hercegovci odveli Hrvatsku u finale'.
 
U Srbiji je Kurir isto posvetio prostor našem uspjehu. 'Luda pobjeda Hrvata, Kauboji poslije spektakularnog preokreta pobijedili Nijemce i plasirali se u polufinale', stoji u naslovu. I drugi mediji u Srbiji govore o neizvjesnom dvoboju tako Mondo piše 'Hrvatska će igrati za novu medalju – kroz dramu do polufinala'.
 
Crnogorske Vijesti govore o velikom preokretu Hrvata s kojim su polufinale Eura izborili oni i Španjolci.
 
U Makedoniji www.sportski.mk piše o 'velikoj borbi na parketu fantastičnom nadmetanju dva velika rivala te herojskoj pobjedi Hrvatske.'