U PyeongChangu u Južnoj Koreji od 9. do 18. ožujka okupit će se otprilike 670 sportaša s invaliditetom, što je 24 posto više u odnosu na posljednje Zimske paraolimpijske igre u Sočiju 2014. godine.
 
Ove godine Hrvatska šalje rekordan broj sportaša na Igre, njih čak sedam, koji će se boriti s najboljim svjetskim suparnicima kako bi donijeli Hrvatskoj prvu medalju sa Zimskih paraolimpijskih igara. 
 
Povodom nadolazećih Zimskih paraolimpijskih igara u PyeongChangu, Hrvatski paraolimpijski odbor i Allianz Zagreb pozivaju na medijsku radionicu koja će se održati u utorak, 20. veljače 2018. od 15 do 17 sati u dvorani Educa, Allianz Zagreb, Heinzelova ul. 70
 
Kroz radionicu će voditi hrvatski predstavnici u PyeongChangu – Dino Sokolović, Eva Goluža, Damir Mizdrak i Lovro Dokić koji će se natjecati u alpskom skijanju, prvi hrvatski predstavnici nordijskog skijanja – Josip Zima i Antun Bošnjaković te prvi predstavnik snowboarding discipline – Bruno Bošnjak.
 
Oni će kroz različite aktivnosti dati uvid u paraolimpijski sportski svijet koji će pokazati koliko vještine i pripreme treba za svaki sport u kojemu se natječu. 
 
  FOTO Igor Kralj/Pixell