Nakon završetka natjecanja u dvosjedu, hrvatski bobisti okrenuli se svojoj originalnoj inačici - četverosjedu. Nije bilo klasičnog spustaškog treninga nego svakodnevno okupljanje koje ovom prilikom zapravo i nije bilo ono obično, svakodnevno.
 
Naime, hrvatske bobiste posjetio je knez Albert II od Monaka, poznati zaljubljenik u ovaj sport i prijatelj našeg izbornika Ivana Šole. U kraćem razgovoru monegaški je vladar izrazio zadovoljstvo zbog činjenice da Hrvatska s dvije posade sudjeluje na ZOI u Pjongčangu, evocirajući i sjećanja iz susreta s našim izbornikom koji je dugo bio okupiran samo četverosjedom. Naravno, aktualnoj posadi četverosjeda poželio je što brže i čistije vožnje te što bolji plasman u natjecanju ovoga vikenda. 
 
Izbornik  Šola na duhovit je način pozvao kneza Alberta II da ga na ljeto posjeti na Šolti:
 
- Kada budete s jahtom na Jadranu i negdje u blizini Šolte, svratite u goste, gradele će biti spremne... 
 
Osim izbornika Šole, s vladarom Kneževine Monako družili su se svi olimpijci iz bob reprezentacije te predsjednik Saveza Ivo Smrke
 
ZANIMLJIVA FAIR PLAY PRIČA 
 
Izgleda da je trebalo otići u Južnu Koreju pa saznati da smo imali savršenog kandidata za fair play nagradu u 2017. godini (koju HOO nije ni dodijelio zbog nedostatka valjanih kandidatura).
 
Dakle, našoj sanjkašici Dariji Obratov, ovdje u Pjongčangu, Indijci su uručili poklon u znak zahvalnosti što je u posljednjim danima 2017. godine na olimpijskim kvalifikacijama u Njemačkoj ustupila sanjke njihovu predstavniku Shivi Keshavanu (vlastite je strgao u prethodnom nastupu), iako je i sama, odmah nakon njega tj. muške serije, imala kvalifikacijski nastup za ZOI. Sve je super ispalo - Indijac je ostvario 6. nastup na ZOI i ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, a olimpijsku normu prvi put je izborila i naša Daria.
 
Ona kaže da se to dogodilo 27. ili 28. prosinca 2017., što će reći - izvan kandidacijskih rokova HOO-a, te da je o tome priču objavio i prestižni New York Times. Sve nam je to ispričala kada je njezin prijatelj Shiva već otputovao u Indiju. Inače, poznavali su se otprije sa sanjkaških natjecanja...
 
- Kada sam ga vidjela kako je tužan, nisam mogla ostati mirna. Znala sam koliko mu znače ove kvalifikacije i da su mu u pitanju vjerojatno posljednje ZOI u karijeri. Ponudila sam mu svoje sanjke, on je bio presretan. Odradio je natjecanje i uspio se plasirati u Pjongčang, a kasnije je to uspjelo i meni.
 
- Predstavnici indijskog saveza poklonili su mi u znak zahvalnosti jednu statuu koju sam po roditeljima već poslala kući iz Pjongčanga.
 
 HOO/Vinko Knežević