Pred ulazom u Muzej suvremenih umjetnosti odigran revijalni turnir na kojem su sudjelovale zagrebačke novinske redakcije i posebni gosti - Kazalište Kerempuh te domaćin natjecanja ekipa MSU-a.
 
Turnir je osvojila momčad RTL televizije koja je u finalu svladala Večernji list, a treće mjesto osvojila je momčad MSU-a koja je svladala N1 televiziju.
 
Od ostalih redakcija na turniru su sudjelovali Nova TV, HRT, Index.hr i Germanijak.hr
 
Turnir novinskih redakcija poslužio je za predstavljanje natjecanja Trofej Dinamo koje će se ove godine, osim u Zagrebu, održati u Ivanić Gradu, Kutini i Bjelovaru, uz seniorski dodani su turniri za žene i veterane, a nagradni fond popeo se na 170 tisuća kuna. Prvi turnir počinje 28. svibnja, a igra se na Črnomercu u spomen na prerano preminulog Matu Čuljaka
 
Sve informacije o Trofeju Dinamo mogu se pronaći na službenoj stranici natjecanja www.futsal-dinamo.hr
 
Organizator Trofeja Dinamo je Futsal Dinamo koji u subotu u Kutiji šibica (SD Trešnjevka) igra prvu utakmicu polufinala prvenstva Hrvatske protiv Novog Vremena iz Makarske. Dvoboj počinje u 19:30, a u međusobnim susretima odigranima u regularnom dijelu sezone Futsal Dinamo je slavio u Makarskoj 4:1, dok je dvoboj u Zagrebu završio 2:2.
 
 IZVOR Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.