Poštovane kolegice i kolege, članovi HZSN–a, Izvršni odbor HZSN-a je rok za godišnje nagrade i priznanja za 2018. godinu prolongirao za 10 dana, sa 18. na 28. siječnja 2019. godine.
 
Vaše prijedloge za Nagradu za životno djelo i Novinar godine, te priznanja za novinsku reportažu, vijest, TV ili radijsku emisiju, intervju, suradnju s medijima, press službu, fotografiju, publicistiku itd … uz kraće obrazloženje, pošaljite najkasnije do 28. siječnja 2019. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
 
Svečanost obilježavanja 70 godina HZSN-a bit će održana na 30. svečanom dijelu Sabor HZSN-a, 6. travnja 2019. u Zagrebu. Tom će prigodom biti će dodijeljene i godišnje novinarske nagrade i priznanja. Osim članova HZSN-a na svečani Sabor bit će pozvani predsjednici AIPS-a, AIPS Europa i SEESJA, HOO, HND i predstavnici sportskih novinara država u okruženju, kao i svi prijatelji koji su tijekom proteklih godina pomagali rad HZSN-a. 
 
Redovni 31. izborni Sabor HZSN-a održat će se nakon svečanog Sabora, 8. travnja 2019. godine.
 
Podsjećamo vas da možete obnoviti članstvo u HZSN-u i AIPS-u za period 2018-2019. Obrazac i podaci o produljenju ili novom članstvu nalaze se na Internet stranici www.hzsn.hr
 
Vaš Izvršni odbor HZSN