Konferencija će se održati 16. ožujka 2019. godine u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu s početkom u 10:30 sati.
 
Hrvatska studentska asocijacija organizira treću godinu zaredom konferenciju Business u sportu (BUS), koja je nastala s ciljem povezivanja sporta i businessa te je najveća sportska konferencija u Republici Hrvatskoj.
 
Konferencija Business u sportu projekt je Hrvatske studentske asocijacije te je prvi put održana 2017. godine. Tada je na konferenciji prisustvovalo oko 400 sudionika, 6 govornika, 18 panelista i 3 moderatora, a ove godine se očekuje i veći broj sudionika. Konferencija će se i ove godine održati kao kombinacija predavanja i interaktivnog panela, a očekuju vas i novi sadržaji. Izvrsnost projekta prepoznata je i od strane Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, stoga je projekt nagrađen Dekanovom nagradom.
 
Sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz prethodnu prijavu na sljedećem linku: https://goo.gl/forms/ojjl7TlPCjmYjNR72 Sudionici će također moći sudjelovati u nagradnoj igri te osvojiti brojne vrijedne nagrade partnera, a sretni će dobitnici biti proglašeni nakon završetka službenog programa konferencije. 
 
Hrvatska studentska asocijacija već više od 26 godina okuplja mlade, ambiciozne ljude različitih profila koje povezuje jedna stvar – žele više od studiranja. Upravo pod navedenim geslom tijekom svih ovih godina uspješno djeluje organizirajući projekte i radionice, istovremeno osposobljavajući studente za buduće zaposlenje obogaćujući ih novim znanjima i iskustvima.
 
Više informacija potražite na Facebook stranici konferencije: https://www.facebook.com/BUS.konferencija.HSA/