Zajednica športova Karlovačke županije (ZŠKŽ) i Zajednica športova Grada Slunja kandidirali su na natječaj Hrvatskog olimpijskog odbora "Aktivne zajednice" - piše Marijan Bakić, urednik - novinar KAŠonline.
 
Natječaj se provodi s ciljem poticanja razvoja sporta u zajednicama u suradnji sa sportskim zajednicama koje se aktivno zalažu za stvaranje osnovnih materijalnih uvjeta za rad i razvoj.
 
Tako je kroz ovaj natječaj Hrvatski olimpijski odbor odobrio iznos od 70 tisuća kuna, na koji je ZŠKŽ pridodala 50 tisuća kuna, a Grad Slunj ostatak od 60 tisuća kuna do ukupne vrijednosti od 180 tisuća kuna koliko iznosi cijena za novo kombi vozilo. Vozilo će biti korišteno za prijevoz sportaša iz klubova s područja grada Slunja pri odlasku na natjecanja. Ovo je drugo kombi vozilo sportašima Slunja iz istog natječaja.
 
Ključeve kombi vozila marke Opel gradonačelniku Slunja Juri Katiću predao je Siniša Krajač, pomoćnih glavnog tajnika za lokalni sport, a slunjski gradonačelnik je potom ključeve predao Nikici Sminderovcu, predsjedniku Zajednice športova Grada Slunja. 
 
Svečanosti je nazočio i ministar Hrvatskih branitelja Tomo Medved te predsjednik karlovačke i županijske sportske zajednice Želimir Feitl.
 
 PRENOSIMO KAportal/KAŠonline www.kaportal.rtl.hr PIŠE Marijan Bakić