Stipe Miočić vratio je titulu UFC-ovog prvaka teške kategorije u svoje vlasništvo. Nakon što je Daniel Cormier u prve tri runde otvorenog rata bio bolji borac, Stipe je potvrdio kako su njegovi udarci ipak jači. Dočekao je svoju priliku i u četvrtoj rundi je završio ovu borbu.
 
Miočić je pokazao nevjerojatnu izdržljivost, snagu volje, spremnost ostaviti sve što ima u kavezu, ali i svoj nevjerotan talent i kvalitetu te je potpuno zasluženo vratio naslov svjetskog prvaka UFC-ove teške kategorije u svoje vlasništvo. I to je napravio u trenucima kad se činilo da mu titula izmiče, odnosno da će Daniel Cormier nakon ove borbe i dalje ostati UFC-ov prvak.
 
U sunaslovnoj borbi priredbe u Anaheimu, Nate Diaz savladao je Anthonyja Pettisa sudačkom odlukom nakon tri runde. Odradio je mlađi Diaz borbu u kojoj se uopće nije moglo primijetiti kako je tri godine bio izvan borbi te je slavio uvjerljivo i bez ikakve dvojbe. 
 
Prvu od glavne tri borbe priredbe odradili su Paulo Costa i Yoel Romero. Nakon fantastičnih 15 minuta slavio je Brazilac jednoglasnom odlukom sudaca. Izvještaj te borbe pročitajte OVDJE.
 
Na ostatku glavnog program UFC 241 priredbe. Sodiq Yusuff savladao je Gabriela Beniteza tehničkim nokautom u prvoj rundi, dok se Derek Brunson vratio među relevantne borce iz vrha srednje kategorije pobjedom nad Ianom Heinischem.
 
Uvodni program priredbe zatvoren je borbom u kojoj je Khama Worthy napravio veliko iznenađenja nokautiravši Devontea Smitha, dok je prvih šest borbi programa otišlo do sudačke odluke. Cory Sandhagen savladao je Raphaela Assuncaoa, Drakkar Klose bio je bolji od Christosa Giagosa, Manny Bermudez savladao je Caseya Kennya, dok je Hannah Cifers bila bolja od Jodie Esquibel. Ho Kang savladao je Brandona Davisa, a sve je otvoreno pobjedom Sabine Mazo nad Shanom Dobson.
 
UFC 241 - Popis borbi i rezultati
 
Stipe Miočić def. Daniel Cormier - tehnički nokaut (R4, 4:09)
Nate Diaz  def. Anthony Pettis - jednoglasna sudačka odluka
Paulo Costa def. Yoel Romero - jednoglasna sudačka odluka
Sodiq Yusuff def. Gabriel Benítez - TKO (R1, 4:14)
Derek Brunson vs. Ian Heinisch - jednoglasna sudačka odluka
Khama Worthy def. Devonte Smith - TKO (R1, 4:14)
Cory Sandhagen def. Raphael Assunç?o - jednoglasna sudačka odluka
Drakkar Klose def. Christos Giagos - jednoglasna sudačka odluka
Manny Bermudez def. Casey Kenney - jednoglasna sudačka odluka
Hannah Cifers def. Jodie Esquibel - jednoglasna sudačka odluka
Ho Kang def. Brandon Davis - podijeljena sudačka odluka
Sabina Mazo def. Shana Dobson - jednoglasna sudačka odluka
 
PRENOSIMO https://fightsite.hr PIŠE Mario Katušić FOTO/Ilustracija