Sport Fest Poreč 2019 konferenciju koja će se održati u sportskoj dvorani Žatika, 4. i 5. listopada 2019. godine.
 
Ovogodišnje izdanje sportske konferencije usmjereno je na vlastiti sportski i profesionalni razvoj, pregled sportskih dostignuća te trendova budućnosti u prehrani i treningu sportaša i rekreativaca.Svoju priču ispričat će nam Željko Mavrović, Lino Červar, braća Sinković, Tomislav Paškvalin, Mateo Beusan i mnogi drugi.
 
Treće izdanje Sport Festa, prvog hrvatskog i najvećeg regionalnog sportskog sajma i konferencije koji se i ove godine održava u Poreču od 4. do 6. listopada 2019., svim posjetiteljima i sudionicima donijet će još više uzbuđenja! Program koji je već ispunjen vrhunskim konferencijskim predavačima, odličnim sajamskim izlagačima i koji dolazi s mnogo popratnog sadržaja, sad je spreman i poletjeti.
 
Također, nakon što će se u rujnu u Zagrebu održati Red Bull Soapbox, utrka pogonjena gravitacijom, Poreč će postati domaćin svojevrsnog "bisa" ove jedinstvene utrke. Tako će se u sklopu Sport Festa održati "Rotor survivor" utrka između dva kružna toka oko dvorane Žatika na kojoj će nastupiti momčadi čija su vozila preživjela zagrebačku otkačenu utrku. Zbog velike popularnosti i interesa za ovaj događaj, u natjecanje će se moći uključiti i nekoliko "wild-card" ekipa s pozivnicom o čemu će više informacija biti dostupno kasnije.
 
Na Sport Fest stižu dva BMX vozača pod Red Bullovovim kacigama, Senad Grosic i najbolji hrvatski BMX vozač, Marin Ranteš. Nakon atraktivnih biciklističko-akorbatskih BMX nastupa koje je publika prošle godine odlično prihvatila, na ovom izdanju Sport Festa oni će prerasti u “Sport Fest BMX Jam” natjecanje u trikovima gdje će uz povratnika Senada Grosica nastupiti još desetak natjecatelja, a organizatori s posebnim zadovoljstvom najavljuju kako će među njima biti i prvak Svjetskog BMX kupa iz Hrvatske - Marin Ranteš. Sasvim je sigurno kako će društvene mreže biti pune snimki ovih vrtoglavih trikova, ali jasno je kako će njihovo praćenje uživo biti posebno zadovoljstvo.
 
Samo ovi događaji jamstvo su nezaboravnog sportskog vikenda u Poreču, a kako su oni tek dio mnogobrojnih događanja, tako organizatori pozivaju sve fanove sporta i dobrog provoda da im se pridruže. 
 
Radi se o najvećem sportskom sajmu u Hrvatskoj i šire, a sastoji se od edukativnog, zabavnog i promotivnog dijela.
 
U nastavku je detaljna informacija, a možete se obratiti i Marketingu HOO-a s pitanjima na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.