Nominacije za dodjelu nagrade HOO-a za fair play za 2019. godine potrebno je dostaviti HOO-u na e-mail, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 27. studenog 2019. godine, do 12.00 sati.
 
Nagrada za fair play dodjeljuje se osobi koja je svojim nastupom, ponašanjem ili na drugi način u tijeku natjecanja ili u svezi s natjecanjem, u 2019. godini, iskazala izrazito fair i sportsko ponašanje.
 
Uvjereni da se fair play primjeri postupanja sportaša, trenera i drugih osoba u sportu prepoznaju i zaslužuju priznanje, pozivamo vas da nam dostavite nominacije za dodjelu Nagrade za fair play HOO-a za 2019. godinu. 
 
 
Predmetna nominacija treba sadržavati:
-          ime i prezime, odnosno naziv, te kontakt fizičke ili pravne osobe koja podnosi nominaciju
-          ime i prezime, te kontakt osobe koja se nominira za dodjelu fair play nagrade HOO-a za 2019. godinu
-          kratki opis podviga, ponašanja ili drugog postupka sportaša, trenera ili druge osobe u tijeku natjecanja ili u vezi s natjecanjem koje se nominira za dodjelu fair play nagrade, te vrijeme i mjesto tog događanja. 
 
Nominacije za dodjelu nagrade HOO-a za fair play za 2019. godine potrebno je dostaviti HOO-u na e-mail, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 27. studenog 2019. godine, do 12.00 sati.
 
Svaka nominacija za fair play nagradu HOO-a, ulazi i u daljnji postupak nominacije za fair play nagradu Europskog fair play pokreta i Međunarodnog fair play odbora.
 
Za točno mjesec dana, u četvrtak 19. prosinca 2019. godine, na Velikom danu hrvatskog sporta biti će proglašeni najbolji hrvatski sportaši i sportašice, te će biti dodijeljena nagrada za fair play za 2019. godinu.
 
Danira Bilić, predsjednica Hrvatskog fair play odbora
Biserka Vrbek, član Hrvatskog fair play odbora