Prije nekoliko dana otvoren je novi natječaj za stipendije i donaciju Zaklade Marin Čilić, hvalevrijednoj inicijativi našeg proslavljenog tenisača i ambasadora Europskog tjedna sporta Marina Čilića.
 
Natječaj je otvoren do 5. prosinca 2019. godine, a više o detaljima natječaja možete pronaći na službenoj stranici Zaklade https://marincilic.com/hr/zaklada/
 
Stipendije su namijenjene darovitim mladim sportašima i klasičnim glazbenicima kojima je potrebna dodatna potpora kako bi u potpunosti razvili svoje vještine i interese. Uz to, jedna donacija Zaklade namijenjena je za obnovu laboratorija školi s darovitim učenicima.
 
Dakle, uz glazbene stipendije i donaciju školi, Marinova Zaklada dodjeljuje stipendiju i mladim sportašima, sveukupno 10 stipendija za sportaše koji pohađaju srednju školu, a članovi su nacionalne selekcije u svojoj uzrasnoj kategoriji u individualnom olimpijskom sportu. 
 
Stipendije se mogu iskoristiti za usavršavanje, odlazak na seminare, natjecanja ili kupnju sportske opreme. Namijenjene su isključivo za daljnji razvoj potencijala mladih sportaša i klasičnih glazbenika, a učenici i studenti koji dolaze iz obitelji lošijeg imovinskog statusa imat će prednost pri dodijeli stipendija. 
 
Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti direktno Zakladi na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.