Nakon još jednog Svečanog sabora HZSN-a, na kojem smo podijelili nagrade i priznanja najboljima u 2019., ali i ugostili mnoga sportski važna imena hrvatskog života, dopustite mi da se zahvalim svima na lijepom osjećaju nakon Sabora.
 
Prvo se zahvaljujem laureatima, koji su učinili čin podjele nagrada vrlo svečanim i važnim. Zahvaljujem se svim članovima HZSN-a koji su u izboru aktivno sudjelovali šaljući prijedloge, a posebno članovima Izvršnog odbora HZSN-a i glavnom tajniku. Zahvaljujem se Komisiji za nagrade i priznanja koja je pažljivo i pametno birala, što je i puna velika dvorana Novinarskog doma pozdravila s višestrukim pljeskom. Uostalom i većina hrvatskih medija je popratila Sabor i nagrade i priznanja na najvišoj razini. 
 
Zahvaljujem se našim gotovo pa redovnim članovima, vodećim ljudima HOO-a, g. Mateši i Čopu, koji uvijek kad mogu dođu na ova naša okupljanja, ali nam aktivno pomažu cijele godine, kao i gotovo cijela stručna služba HOO-a. Zahvaljujem se i novom državnom tajniku SDUŠ-a, g. Tomislavu Družaku što na poziv uopće nije dvojio hoće li nam se priključiti, nego je došao. Hvala i velikim delegacijama HNS-a i GNK Dinama, koji su došli dati potporu svojim nagrađenim članovima. Pravi primjer kolegijalnosti pokazali su dečki iz sportske rubrike Večernjega lista, na čelu s glavnim urednikom Klarićem, a na kraju hvala i svim gostima, rodbini, prijateljima na sudjelovanju u svečanosti.
 
Naši sponzori već godinama nisu tek sponzori, nego ih predstavljamo i doživljavamo kao prijatelje, pa neka se nama dragi ljudi iz Atlantica, LIN-a, ZAK-a, Studentskog centra, B-Travela, Vagora, Mercuryja, Vivatipa, Grawea, Tiskare Pečarić-Radočaj i svih ostalih osjećaju već navedenim u gornjim redovima ove skromne zahvale, kao prijatelji, bez obzira bili izravno vezani za Sabor HZSN-a ili nam pružali ruku kroz protekle i buduće godine u nekim drugim situacijama.
 
Čekamo 2021 ....
 
PREDSJEDNIK HZSN
Jura Ozmec