Čakovčanin Filip Ude je u 1. kolu u Osijeku bio treći, zatim slavio na svom terenu u Nedelišću, da bi u Sportskom centru Lučko u završnom 3. kolu ponovno bio najbolji i uzeo ukupnu pobjedu.
 
Suci su vježbu Filipa Udea na konju s hvataljkama (start 6.0) ocijenili sa 14.800, Robert Seligman bio je danas drugi sa 14.700 (start 5.9), parteraš Aurel Benović treći sa 14.600 (6.3), a aktualni viceprvak svijeta i Europe na preči, Tin Srbić, četvrti s ocjenom 13.833 (6.5).
 
U ukupnom poretku seniora iza Udea koji je skupio 75 bodova smjestio se danas petoplasirani Jakov Vlahek (52 boda), treći je Srbić sa 50 bodova, a slijede ga Seligman (24), Renato Prpić (17) i Benović (15). 
 
- Vježba je bila lošija trening vježba, na saskoku sam se jedva izvukao. Dođeš do kraja i onda „samo“ jedan element te dijeli od cijele vježbe, ali uspio sam se nekako izvući. Sretan sam zbog sebe, bez obzira na ocjenu i plasman, sretan sam kako sam odradio. Meni je super ovaj format CRO-GYM lige, jer da nemamo nikakvih natjecanja, vjerojatno nitko od nas ne bi ovako trenirao. Nema šanse, ne bi imali motivacije pripremati se za sljedeću sezonu. To bi bio raspašoj - kazao je Filip Ude.
 
Juniorsku CRO-GYM ligu osvojio je Liam Rabić (ZTD Hrvatski Sokol) ispred srebrnog Matea Žugeca (GK Vindija).
 
 Izvor HINA FOTO Lluis Gene