Dosadašnji predsjednik HBS Bono Bošnjak izabran je za predsjednika HBS-a u mandatu 2021. - 2025., a to mu je treći četverogodišnji mandat. Na redovnoj  izbornoj skupštini HBS-a Bošnjak je kao jedini kandidat jednoglasno potvrđen za novog/starog čelnika, što dodatno ukazuje na njegov kvalitetan dosadašnji rad.
 
Na prijedlog predsjednika Bošnjaka, izabrano je novo vodstvo HBS-a: dopredsjednik Mladen Mikolčević (general u miru) te Izvršni odbor HBS-a u sastavu: Petar Špika, Ante Vičević, prof. dr. sc. Saša Krstulović, general Marijan Mareković, Dorian Čalić, Dražen Kuhar i dr. Tadija Petrović. Novi predsjednik Nadzornog odbora je Jurica Runtić, a osim njega, članovi su Filip Palić i Marko Grgić.  
 
Pod vodstvom predsjednika Bone Bošnjaka, koji je na tu dužnost prvi put izabran 2013. godine, reorganizirani i modernizirani HBS postigao je u posljednje četiri godine najveće uspjehe od osnutka Saveza. Bošnjak je član Izvršnog odbora Europske boksačke konfederacije (EUBC) i član Komisije za sport i mlade Svjetske boksačke federacije. HBS je proglašen najboljim nacionalnim boksačkim savezom u Europi te nagrađen EUBC-ovom nagradom.  
 
Hrvatski olimpijski odbor (HOO) čestita Boni Bošnjaku na novom predsjedničkom mandatu, ne dvojeći da će skupa sa suradnicima nastaviti uspješno raditi na afirmaciji hrvatskog boksa!
 
Foto:HBS