Po uzoru na #BeActive Awards u organizaciji Europske komisije, u prosincu će se održati dodjela #BeCROactive nagrada u četiri kategorije: Lokalni heroj, Obrazovanje, Socijalna uključenost i Radno mjesto, što znači da će Ministarstvo turizma i sporta, kao nacionalni koordinator Europskog tjedna sporta, i ove  godine nagraditi one najaktivnije.
 
U konkurenciju za #BeCROactive nagrade mogu se prijaviti: sudionici službenih događanja Europskog tjedna sporta, organizatori vlastitih inicijativa u sklopu Europskog tjedna sporta, pojedinci, udruge i ustanove koji rade na promicanju svijesti o važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću u lokalnoj zajednici, prijavitelji na #BeActive Awards Europske komisije i svi oni koji su težili ostvarenju zajedničkog cilja - aktivirati građane Hrvatske.
 
Svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do 19. studenoga 2021. godine slanjem online obrasca kategorije za koju se kandidira. Uz obrazac, potrebno je dostaviti do 4 fotografije i/ili videa te potpisan GDPR obrazac na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
Više informacija o uvjetima prijave i prijavnoj dokumentaciji možete pronaći na mrežnoj stranici Europskog tjedna porta https://europski-tjedan-sporta.hr/otvorene-prijave-za-becroactive-nagrade/
  

MINTS/HOO