Poštovani članovi HZSN, u doba velike pandemije, rizik je organizirati Sabor HZSN-a. Upravo zato, odlukom Izvršnoga odbora sa sjednice održane 27. rujna 2021. godine, odlučili smo naš Sabor krajem godine organizirati virtualno i dopisno, ali uz poznati dnevni red.
 
DNEVNI RED 35. SABORA HZSN 
(putem e-pošte i redovne pošte)
1. Financijski plan HZSN-a za 2022. godinu
 
Financijski plan HZSN za 2022., koji po zakonu moramo verificirati na Saboru HZSN-a, poslali smo na vaše e-adrese, a redovnom poštom onima koji je nemaju.
 
Molimo vas da vaš glas, odnosno potvrdu Financijskog plana za 2022. godinu pošaljete na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i time potvrdite prihvaćate li Financijski plan HZSN-a za 2022. godinu. Ukoliko ne primimo vaš e-mail najkasnije do ponedjeljka 13. prosinca, do 18:00 sati smatrat ćemo da prihvaćate Financijski plan. Ukoliko imate bilo kakav drugi prijedlog, s radošću ćemo ga razmotriti.
 
Ujedno vas pozivamo da svoje prijedloge za godišnja priznanja i nagrade HZSN-a za 2021. godinu pošaljete što prije, a najkasnije do 15. siječnja 2022. do 12:00 sati, na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Kandidirati se može za Nagradu za životno djelo i Novinar godine, dok ostali prijedlozi ovise o vama, pa npr. možete predlagati priznanja za novinsku reportažu, vijest, TV ili radijsku emisiju, intervjue, suradnju s medijima, press službu, fotografije, publicistiku itd. Sve potrebne informacije mogu se dobiti i na mobitelu 098/247-142  (Marijan Bakić, glavni tajnik).
 
Koristim priliku da vam u ime Izvršnog odbora HZSN-a i u svoje osobno ime zaželim sretnu i NEGATIVNU, zdravu, 2022. godinu!
 
Izvršni odbor HZSN predsjednik,
Jura Ozmec