Najbolje je plasiran bio upravo Zubčić, na 15. mjestu, dok su iza njega slijedili Samuel Kolega na 21., Matej Vidović na 24. i Istok Rodeš na 25. mjestu. 
 
- Ovo je stvarno jako dobar momčadski rezultat, to što smo četvorica osvojili bodove - rekao je hrvatski skijaš Filip Zubčić nakon slaloma Svjetskog kupa u Adelbodenu.
 
- Skijanje je bilo dobro. Na nekim dijelovima sam bio malo bolji, na nekim dijelovima malo slabiji, ali u konačnici je ovo jako dobar momčadski rezultat. Sva četvorica smo osvojili bodove, a kada se svemu priključe dvije cure koje su u Kranjskoj Gori osvojile bodove to je stvarno fenomenalan rezultat. Najviše želim pohvaliti Istoka koji je do bodova došao u prvoj utrci nakon ozljede – dodao je Zubčić.
 
„Kakav prekrasan dan za Hrvatsko skijanje!!! Imamo 2 skijašice i 4 skijaša u top 30! Bravo ekipa!“, napisao je Zubčić i na svojem Instagram profilu.
 
Kolega je nakon 21. mjesta također isijavao zadovoljstvom. 
- Ovo su mi prvi bodovi u sezoni i to mi jako puno znači. Prva vožnja je bila dobra, druga malo opreznija, a i ja želim naglasiti ovaj momčadski uspjeh - rekao je Kolega, dok je spominjani Istok Rodeš dodao: 
 
- Stvarno bi bilo sebično da budem nezadovoljan nakon ovog rezultata. Nakon svega što sam prošao zadnjih mjeseci ovo je odličan rezultat. U prvom laufu je skijanje bilo dosta dobro, a u nastavku su me neke sitne greške koštale još boljeg rezultata.
 
Nezadovoljan je bio Matej Vidović nakon svoje predstave i 24. mjesta. 
- Očito još uvijek, nakon tri utrke, nisam naučio odskijati drugu vožnju. Za mene je ovo poražavajući rezultat. Razočaran sam. Moramo napraviti analizu onoga što sam radio u drugoj vožnji, a svima ostalima želim čestitati na rezultatu.
 

Izvor: HINA Foto: Instagram