Potpisan je s - navijačima! Oglasili se i Bad Blue Boysi. U slučaju prodanih 986 sezonskih ulaznica, glavni sponzor bit će Bad Blue Boysi. 
 
Košarkaški klub Dinamo predstavio je “Ugovor sezone” kako su najavili na svojim društvenim mrežama. Iako su mnogi mislili da je riječ o transferu s nekim igračem, novi sudionik HT Premijer lige najvažniji ugovor potpisat će sa svojim navijačima odnosno sa svakim kupcem sezonske ulaznice. Koliko su im navijači važni u KK Dinamo su pokazali i obećanjem kako će u slučaju prodanih 986 sezonskih ulaznica kao glavnog sponzora kluba na svom dresu istaknuti upravo Bad Blue Boyse kroz znak buldoga i broj 1986 koji označava godinu osnivanja te navijačke skupine.
 
“Ugovorom sezone KK Dinamo ne prodaje “tek ili samo” godišnju ulaznicu za iduću sezonu, već se obvezuje svakom navijaču pismeno da će na svim razinama, od samog vodstva kluba preko stručnog stožera do samih igrača djelovati dostojno imenu koji nosi. Pokraj svih sponzora s kojima je KK Dinamo dogovorio ili će dogovoriti suradnju, upravo kao glavnog sponzora vidimo naše navijače. Bez navijača niti klub, kako u Zagrebu, tako i u Hrvatskoj, Europi ili svijetu nema smisla postojanja”, objavili su iz ovog zagrebačkog kluba. Cijena godišnje bit će 400 kuna, a može se kupiti u Bad Blue Boys Fan shopu u Ilici 37, klupskim prostorijama na adresi Rudeška cesta 71 i online na klupskim web stranicama.
 
KK Dinamo je i u prošloj, svojoj drugoligaškoj sezoni imao glasnu podršku Bad Blue Boysa na čijim krilima su u finaloj trećoj utakmici doigravanja pobijedili Bosco (79:78) i plasirali se u najviši rang hrvatske košarke. Ne treba sumnjati kako će to ponavljati u nadolazećim prvenstvenim utakmicama protiv Cibone, Zadra, Splita, Šibenika, Alkara i drugih.
 
“Bliži se početak nove sezone u kojem će KK Dinamo debitirati u najvišem rangu hrvatske košarke! Povodom toga, u dogovoru s vodstvom Kluba, odlučili smo provesti akciju prodaje sezonskih ulaznica i tako postaviti temelje za budućnost kluba kako bi u što skorijoj budućnosti dosegli razinu u kojoj ćemo se boriti za naslov prvaka države i nastupati u europskim natjecanjima. Također, odlučili smo da neće biti krajnjeg roka prodaje sezonskih ulaznica već će one biti u prodaji sve do kraja sezone čime želimo omogućiti svakome da, bez obzira na osnovnu svrhu ulaznica, podrži rad Kluba na ovakav način”, objavili su Bad Blue Boysi na svojim stranicama.
 
KK Dinamo uoči sezone potpisao je nekoliko novih igrača, među kojima su i Ivan Novačić, Tomislav Cvitković, Ivan Vučić, Marin Vručinić, Stipe Dugandžić. Uz starosjedioce poput Hrvoja Garafolića, Damira Markote, Andra Anzulovića u klubu su pokazali s kakvom artiljerijom planiraju ostvariti ciljeve u novoj sezoni.
 
 PRENOSIMO: SN/Ivan Alaupović FOTO: Ronald Goršić/CROPIX