Na izbornom kongresu SEESJA-e u makedonskoj Strumici Makedonac Boško Trpeski je ponovno izabran za predsjednika Udruge sportskih novinara Jugoistočne Europe (SEESJA). 
 
Za glavnog je tajnika ponovno izabran i Todor Brajković iz Crne Gore. U Izvršnom odboru u iduće će četiri godine sjediti Aspasija Veloniki (Grčka), György Szöllősi (Mađarska), Sinan Sinanović (Bosna i Hercegovina), Najden Todorov (Bugarska) i Dušan Jocić (Srbija).
 
Epidemija Covid 19 usporila je i rad SEESJA-e, no planovi za iduće četiri godine već postoje, a želju da se učlane izrazili su i kolege iz Slovenije, kao 16. član Udruge, što je aklamacijom prihvaćeno. A zemlje članiceSEESJA-e jesu: Mađarska, Rumunjska, Moldavija, Bugarska, Grčka, Cipar, Sjeverna Makedonija, Kosovo, Albanija, Turska, Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina, Malta, Slovenija i Hrvatska. 
 
Nogometni turnir koji je sastavni dio svakog kongresa pripao je ekipi sportskih novinara iz Bosne i Hercegovine. 
 
Hrvatsku su na kongresu predstavljali predsjednik i glavni tajnik HZSN Jura Ozmec i Marijan Bakić, dok je Ozmec kao glavni tajnik AIPS (Svjetska udruga sportskih novinara) sudjelovao u simpoziju na temu „Sport za državu – država za sport“.
 
 
FOTO: Robert Sus / @puskas.com