Deseti natjecateljski dan na Europskim igrama u Krakovu i Malopoljskoj regiji nije donio popravak medaljaškog učinka hrvatskih predstavnika, ali nisu izostale naznake ni naznake takvog epiloga u nastavku natjecanja.
 
U Wroclawu je muška reprezentacija u streljaštvu - Petar Gorša, Miran Maričić i Josip Sikavica - zauzela osmo mjesto u momčadskom natjecanju discipline MK puška 50 m trostav. Nakon sedmog mjesta u 1. krugu kvalifikacija, naš tercet je u 2. krugu ostvario rezultat od 873 pogotka, kao i sedmoplasirana Poljska, dok su u raspucavanje za zlato ušle Češka i Mađarska s identičnim 881 pogotkom. Za broncu su se natjecale Norveška i Srbija koje su imale po 879 pogodaka. Zlato je pripalo Mađarima, srebro Česima, a bronca Norvežanima.
 
Nakon prvog dana kvalifikacija u disciplini trap, Anton Glasnović je prema bodovnom učinku na podjeli drugog mjesta, dok je Francesco Ravalico sedmi. Nakon prvog dana najbolji je Talijan Mauro de Filippis.
 
Muška mačevalačka reprezentacija - Ivan Komšić, Petar Fileš i Borna Špoljar - zauzela je 11. mjesto u floretu. U šesnaestini finala svladali su Slovačku sa 45-35, ali su potom, u osmini finala, poraženi od favorizirane Francuske (29-45) i nastaviili natjecanje u borbi za redoslijed od devetog do 16. mjesta. U tom razigravanju Hrvatska je najprije svladala Španjolsku (45-39), izgubila je od Izraela (40-45) te u borbi za 11.mjesto bila bolja od Češke (45-35).
Dario Batalo je u teqballu izgubio oba dvoboja u skupini G pa nije izborio plasman u četvrtfinale. U prvom nastupu Batala je s 2-0 (12-3, 12-1) svladao Kosovar Adrien Uka, a u drugom Ukrajinac Oleh Usičenko, s još uvjerljivijih 2-0 (12-0, 12-0).
 
U kajaku na divljim vodama Katja Bengeri bila je ukupno 12., nakon 24. mjesta u prvoj vožnji. Nastupile su 44 natjecateljice. Ren Korpes je u istoj disciplini muške konkurencije najprije bio 46., a na kraju 23. od 36 slalomaša.
 
 HOO/ Vinko Knežević Foto: Slobodan Kadić/HOO