Predsjednik HZSN Jura Ozmec zahvalio je predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru na realizaciji putovanja na utakmice hrvatske nogometne reprezentacije nagrađenim članovima HZSN-a. 
 
Između ostalog Ozmec u svom pismu Šukeru navodi: „Kad ste, gostujući na svečanom dijelu Sabora HZSN-a i podjeli nagrada najboljim sportskim novinarima HZSN-a u 2014. godini, još 23.veljače obećali da će HNS snositi troškove putovanja za utakmice u Bakuu i Oslu nagrađenima, izgledalo je to jako daleko. No, evo sada, nakon cjelokupnoga odrađenog posla, uz angažman i vašega glasnogovornika g. Packa, bjelodano je da se dio naših nagrađenih članova odlučio iskoristiti vaš lijepi i nipošto jeftin poklon i putovati s posebnim avionom u Baku, pa u Oslo, pratiti utakmice reprezentacije u kvalifikacijama za EP, te s njih izvještavati.
 
Nadam se da se suradnja HNS-a i HZSN-a, započeta još prije nekoliko desetljeća neće zaustaviti na ovome, te da ćemo i dalje surađivati na ostvarenju što boljih uvjeta i međusobnih odnosa između HNS-a i sportskih novinara.
 
Koristim ovu priliku da hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji zaželim uspješne nastupe i osiguranje plasmana na veliko natjecanje, a vama i savezu uspjeh u radu."
 
Srdačan pozdrav. 
Jura Ozmec, predsjednik HZSN