Dobrodošli su, naravno, svi iznad 18 godina, a jedino što je potrebno su dobra volja i osobna iskaznica ili iskaznica darivatelja.
 
Zadarska sekcija Hrvatskog zbora sportskih novinara, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Zadar, Odjelom za transfuziju Opće bolnice Zadar i Sportskim centrom Višnjik, organizira veliku akciju dobrovoljnog darivanja krvi, koja će se održati u utorak, 13. rujna s početkom u 10 sati u dvorani 1 ŠC Višnjik. 
 
Svoj dolazak već su najavili brojni bivši i sadašnji zadarski sportaši i sportski djelatnici, a među njima i zlatni olimpijci Šime Fantela i Igor Marenić
 
Dobrodošli su, naravno, svi iznad 18 godina, a jedino što je potrebno su dobra volja i osobna iskaznica ili iskaznica darivatelja.
 
- Pozivamo sve naše sugrađane da se odazovu ovoj akciji, jer krv je uvijek potrebna i taj, za nekoga mali dar, nekom drugom može spasiti život. Dolazak su već potvrdili brojni ljudi iz sporta i nadamo se da će ova akcija imati još već odaziv od one, koju smo organizirali prošle godine oko Božićnih blagdana, kada su zadarski sportaši do vrha napunili Socijalnu samoposlugu. Dođite 13. rujna u 10 sati na Višnjik i još jednom pokažimo zajedno koliko je veliko zadarsko srce – kazao je Željko Kapelari, predsjednik HZSN-a Zadar.
 
PRENOSIMO Zadarski Internet portal www.ezadar.hr