Telegramov sportski kanal Telesport ima uzbudljivu premijeru: prvi tekst Bernarda Jurišića, jednog od najvažnijih sportskih autora u Hrvatskoj, koji će na Telesportu oživjeti svoju legendarnu kolumnu Juriš.
 
Bernard Jurišić, jedan od najpopularnijih sportskih kolumnista i urednika, dobitnik dvije nagrade za sportskog novinara godine, na našem će kanalu imati redovnu tjednu kolumnu i povremene duže eseje, članke, reportaže i intervjue. Jurišić je o nogometu, košarci i ostalim sportovima pisao za brojne hrvatske medije poput Sportskih novosti i SportNeta, a na svom Faceboku ima 30 tisuća aktivnih followera.
 
Osim Jurišića i glavnog urednika Aleksandra Holige, ekipu Telesporta sačinjavaju brojna druga imena. Osim što smo tražili autore koji ispunjavaju naše visoke zahtjeve, htjeli smo okupiti autore koji dijele naše vrijednosti; iako će svaki od njih razvijati svoj specifični stil i autorski glas, ukupni integritet kanala važniji je od svega.
 
Jaka ekipa Telesporta
 
Mihovil Topić, jedan od perspektivnijih sportski novinar u Hrvatskoj mlađih od 25 godina, dosadašnji kolumnist Telegrama, Baraža i jedan je od osnivača popularnog kolektiva autora, General poslije bitke. Tijekom Eura privukao je pozornost stranih medija poput The Guardiana.
 
Tu je i Saša Ibrulj, istaknuti sportski novinar mađunarodne reputacije s iskustvom rada za ESPN, World Soccer, The Guardian, Josimar, The Blizzard, čest kolumnist i suradnik Telegrama i Neta.
 
Iznimno dobar odaziv čitatelja
 
Hrvoje Frančeski, cijenjeni sportski i pop-kulturni kolumnist, suradnik Arena Sporta i nekadašnji kolumnist Monitor.hr-a i NBA Croatia, našem će kanalu dati potrebnu širinu u praćenju ostalih sportova u fokusu javnosti, kao i širi pogled na trendove u sportskom svijetu.
 
S velikim zadovoljstvom također javljamo kako je prvi odaziv čitatelja na Telesport iznimno dobar, a u samo nekoliko dana od launcha članke Telesporta pogledalo je gotovo 100 tisuća jedinstvenih korisnika.
 
 PRENOSIMO Telesport Telegram redakcija www.telegram.hr