U Slavonskom Brodu je, uoči početka 17. sezone WABA lige, potpisan novi ugovor o generalnom sponzorstvu s turističkom agencijom BTravel.
 
Bogato iskustvo BTravela iz područja sportskog turizma te potpisivanje dugoročnog ugovora o generalnom sponzorstvu garancija su da će WABA liga, koja će se od sezone 2017/2018. zvati BTRAVEL WABA LEAGUE, biti još kvalitetnija te će pogotovo na području organizacije natjecanja, marketinških aktivnosti i razine nivoa usluga smještaja i putovanja napraviti značajan iskorak. BTravel će tako biti podrška klubovima iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Mađarske te Srbije.
 
- Od osnivanja 2001 godine pa sve do ulaska u ovu 17-tu sezonu, bilo je puno sportskih prijatelja koji su prepoznali značaj ulaganja u sport, a pogotovu u žensku košarku. Na bazi zajedničke suradnje, kroz formu uzajamnog interesa, a sve sa ciljem istinske promocije ženskog sporta koji je bilježio vrhunske rezultate, BOARD WABA lige je sa firmom BTRAVEL dogovorio četverogodišnju suradnju sa nadom da će rezultati u narednoj sezoni podstaknuti obje strane da prošire djelokrug zajedničkih aktivnosti na obostrano zadovoljstvo - izjavio je predsjednik WABA lige Srbobran Filipović.
 
Područje zemalja bivše Jugoslavije još je uvijek najveći rasadnik talentiranih  košarkašica u Europi. U sezoni 2017/18. pored 11 seniorskih timova u ligi će se natjecati i 30 klubova u mlađim kategorijama. Kroz segment mladih, želja je uz pomoć novog generalnog sponzora, kroz WABA božićne i uskrsne turnire, kao i WABA kampove u proljetnim mjesecima, WABA ligu kao brand ženske košarke u regiji još više isprofilirati na europskom i svjetskom košarkaškom zemljovidu. 
 
- Izuzetno mi je zadovoljstvo i čast što je BTravel postao generalni sponzor ženske regionalne košarkaške lige. Uvjereni smo da je to još jedan iskorak BTravela u razvoju sportskog turizma na nivou regije. Uredima u Zagrebu, Puli, Ljubljani i Beogradu možemo odgovoriti na sve zahtjeve samih klubova u kvalitetnom supportu u segmentu turističkih usluga te na taj način BTRAVEL WABA ligi dati svoj pečat u podizanju standarda kao i prepoznatljivosti lige. Zajedničkim radom omogućit ćemo nove pomake u razvoju ženske košarke na nivou regije pogotovo u dijelu rada sa mlađim kategorijama. Koristim ovu priliku i da najavim prvi božićni turnir za mlađe kategorije koji će se održati u Biogradu uz podršku hotelske kuće Ilirija Biograd. Zahvaljujem u prvom redu upravi WABA lige što su u nama prepoznali kvalitetnog partnera i dali nam svoje povjerenje, a zahvaljujem i svim našim partnerima koji su prepoznali ovu inicijativu za razvojem ženske košarke, te nam izašli u susret sa zaista najpovoljnijim uvjetima suradnje - rekao je predsjednik Uprave turističke agencije BTravel, gospodin Dalibor Bilić.
 
BTravel je službena agencija ili radi sa 10-ak sportskih saveza i klubova, te sa svim svojim partnerima (sportski savezi) radi na turističkoj prezentaciji destinacije u segmentu sportskih priprema, kampova, stručnih seminara i skupova te kao jedina agencija u regiji razvija i ulaže u sportski turizam.