U revijalnoj utakmici sastali su se hrvatski sportski novinari i selekcija KC lige. Reprezentacija sportskih novinara se pokazala boljom od selekcije te je slavila s 2:0, a pogotke su postigli Ivan Dorian Molnar i Hrvoje Hrengek – piše Goran Čičin Mašansker.
 
Završeno je prvo izdanje Pan Ljetne lige Koprivnica, malonogometnog turnira održanog u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport, uz pokroviteljstvo Grada Koprivnice i Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice. 
 
Pobjednik uzbudljivog i vrlo efikasnog natjecanja je momčad Jelena Trade, koja je u velikom i dramatičnom finalu pred oko tisuću posjetitelja svladala CB Loop/Superprint rezultatom 6:4. 
 
Loop je ima vodstvo od 1:0 i 3:1, no Jelena je preokrenula na 5:3. Uspio je Loop smanjiti na 5:4, ali je Ziberi četiri minute prije kraja potvrdio pobjedu zagrebačke momčadi. Pobjedniku je pripalo 20.000 kn, dok je drugoplasirani dobio 8.000 kn. 
 
U susretu za 3. mjesto MNK Klub 75 iz Kotoribe je pogocima Krušelja i Ujlakija svladala Pekaru Mlinček Križevci, za koju je strijelac bio Blagaj. Klub 75 osvojio je 4.000 kn, dok je Križevčanima pripalo utješnih 1.000 kn. 
 
Najboljim igračem Pan Ljetne lige Koprivnica proglašen je Sedat Ziberi iz momčadi Jelena Trade. Najbolji vratar je Luka Fodor iz MNK Kluba 75, dok je najbolji strijelac Sanjin Strajnić iz momčadi CB Sportska Drnje s 19 postignutih pogodaka. Najbolji su pojedinci uz trofeje dobili i umjetničke slike, akvarele poznatog koprivničkog slikara Ivana Andrašića
 
 Medalje, trofeje i priznanja dodijelili su gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i predstavnik glavnog  sponzora Carlsberga Croatia Ivan Balija. 
 
 Utakmicu za 3. mjesto i finale izravno je prenosila Sportska televizija. Bio je to prvi izravni  prijenos nekog malonogometnog turnira u programu te televizije. 
 
 U polufinalnim ogledima nije bilo neizvjesnosti. Jelena Trade je sa čak 11:0 pobijedila MNK Klub 75,  dok je CB Loop/Superprint svladao Pekaru Mlinček Križevci rezultatom 6:3. 
 
 U revijalnoj utakmici sastali su se hrvatski sportski novinari i selekcija KC lige. Novinarska  reprezentacija se pokazala boljom od selekcije Lige te je slavila s 2:0, a pogotke su postigli Ivan Dorian Molnar i Hrvoje Hrengek
 
- Pan Ljetna liga Koprivnica pokazala se kao pun pogodak i događaj koji je nedostajao u ljetnoj ponudi gradskih zbivanja, te već sad možemo najaviti da će se turnir održati i sljedeće godine. Jako smo zahvalni svima koji su dali doprinos i organizaciji i provedbi turnira, od sponzora pa do igrača i gledatelja. Bez svih njih ovo ne bi bilo moguće ostvariti - rekao je glavni organizator Tomislav Zalar, predsjednik Koprivničke udruge za rekreativni sport. 
 
REZULTATI - POLUFINALE
 
Jelena Trade - MNK Klub 75  11:0
(Strijelci: Ziberi 4, Horvat 2, Stojanović 2, Bartolić, Toth, Grgić)
CB Loop/Superprint - Pekara Mlinček Križevci 6:3 
(Rac 3, Karamatić, Jerbić / Bastašić 2, Jerbić - ag)
 
UTAKMICA ZA 3. MJESTO 
 
MNK klub 75 - Pekara Mlinček Križevci 2:1
(Strijelci: Krušelj, Ujlaki / Blagaj)
MNK KLUB 75: Beliga, Nađ, Ujlaki, Matulin, Fodor, Paveli, Čižmešija, Lončar, Krušelj. Voditelj: Dražen Horvat. 
PEKARA MLINČEK KRIŽEVCI: Vrbančić, Blagaj, Kofler, Mladen, Božović, Stubičan, Bastašić, Orejaš, Tihelka. Voditelj: Tomislav Tukša. 
 
FINALE 
 
 Jelena trade - CB  
 Loop/Superprint 6:4
 (Strijelci: Tomić 9, Stojanović 20, Grgić 25,  28, Toth 33, Ziberi 36 / Rac 6, Pižir 12, Kulji  13, Karamatić 34)
 JELENA TRADE: Vuk, Ziberi, Horvat, Toth, Grgić, Tomić, Hučić, Stojanović, Bartolić, Malogorski.  
 Voditelj: Tin Huzjak.
 CB LOOP/SUPERPRINT: Švigir, Anušić, Rac, Fluka, Sesar, Karamatić, Jerbić, Sesar, Pižir, Benko,        Kulji. Voditelj: Mladen Vidačak. 
 
 
REVIJALNA UTAKMICA 
 
Reprezentacija hrvatskih sportskih novinara - Selekcija KC Lige 2:0 
(Strijelci: Molnar, Hrengek)
REPREZENTACIJA HR SPORTSKIH NOVINARA: Vlah, Šivak, Miličić, Molnar, Hrengek, Mahmuljin, Janković, Ledinski, Tomašković, Kiš, Wolf. Voditelj: Goran Čičin-Mašansker. 
SELEKCIJA KC LIGE: Ciganek, Furdić, Marić, Pišpek, Kapetanić, Kovaček, Lukač, Kišiček, Cimbiršak, Škvorc, Dlaka. Voditelj: Valentin Knapić. 
 
 PIŠE Goran Čičin - Mašansker FOTO Karim Jarnjak/KURS