pelthamZa vrijeme predstojećih Olimpijskih igara London 2012. Hrvatski olimpijski odbor (HOO) nastavlja sa sjajnom tradicijom, te će u Londonu osigurati Hrvatsku kuću u kojoj će biti smješten i Press-centar. Hrvatska kuća smještena je u hotelu Pelham, na adresi Cromwell Place 15, South Kensington (preko puta istoimene stanice podzemne željeznice, linije District, Circle, Piccadilly), a biti će otvoren od od 28. srpnja do 12. kolovoza 2012. Opremu press-centra radi T-Hrvatski telekom, a stajat će na raspolaganju svim zainteresiranim medijima, te će u njemu svakodnevno sa sportašima i drugim članovima hrvatske olimpijske delegacije održavati konferencije za novinare. IZ HOO-a napominju da će pristup Hrvatskoj kući i Press centru biti moguć isključivo s akreditacijama HOO-a ili organizatora Igara (LOCOG). Akreditacije će se izdavati prije Igara predstavnicima medija koji se registriraju, a bit će moguće i zatražiti jednokratne akreditacije od voditelja Press centra Marina Šareca. Preporučujemo da svoju akreditaciju zatražite prije Igara.

Prijave za akreditacije na manuela.sentđerđOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Voditelj Press centra: Marin Šarec (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 01/5553 800,

095/6663804). Kontakt u HOO-u: Manuela Sentđerđi (manuela.sentđerđOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 01/3650 535, 098/262 117)