izlozba2Deset godina u KAŠ-u izlazile su karikature Nevena Cetinjanina, karlovačkog umjetnika koji se u ovom likovnom izričaju već odavno profilirao, a koji svojim animacijama i kompjuterskim renderima Karlovca kroz povijest tek treba doživjeti pravu afirmaciju.
Neven je, naime, zajedno s urednikom KAŠ-a Marijanom Bakićem koji mu je svojim idejama pomagao, na duhovit i atraktivan način postao kroničar karlovačkog sporta. Sportske karikature u kojima kroz lik simpatičnog Kaška govori o sportu i nasmijava one koji ih gledaju ili se u njima prepoznaju, imaju veliku kroničarsku ali i umjetničku vrijednost.
- Mnoge stvari radio sam zajedno s bratom Peđom i crtajući se i dalje nadopunjavamo - rekao je skromni Neven koji je na svoj osebujan način u dobro popunjenom ZILIK- u u maglovitoj večeri opisao sve segmente izložbe karikatura. Peđa je pak dodao da su iza i ispred njih minute, sati, dani i godine rada, svađa oko toga tko će nakon neprospavane noći skuhati kavu i tko je nacrtao preveliko oko ili nešto drugo “zeznuo”.
KAŠ je, podsjetimo, 2010. godine prestao izlaziti u tiskanom izdanju, no zaživio je u suradnji s KAportalom čiji je danas sastavni dio.