Izvršni odbor HZSN donio je odluku o tradicionalnim godišnjim nagradama i priznanjima članovima HZSN, na osnovu prijedloga članova, u bilo kojem mediju.

 

Za godišnje nagrade kandidirati se može za novinara godine i za nagradu za životno djelo, te za godišnja priznanja HZSN-a za sve novinarske forme (vijest, komentar, intervju, osvrt, kolumnu…) i sve vidove novinarstva (tisak, radio, televizija, internetsko novinarstvo), priznanje za izdavaštvo, za lokalno novinarstvo, za sportsku fotografiju, za press centar i za ostale uratke, dosege i projekte u sportskom novinarstvu.

 

Imate li prijedlog, pošaljite ga što prije, a najkasnije do 9. siječnja 2015. godine, na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi vaš prijedlog bio na vrijeme u konkurenciji za glasanje. Možete prijedlog poslati i u kuverti na našu adresu u HND-u, Zagreb, Perkovčeva 2 (za HZSN).

 

Svaki prijedlog mora sadržavati:
- ime i prezime predlagača, koji MORA biti član HZSN
- ime i prezime predloženog ČLANA HZSN (popis je dostupan na web stranici pod „članovi")
- točan datum i medij gdje je novinarski uradak objavljen (za seriju kolumni minimalno dvije kolumne priložiti)
- fotokopiju, prijepis, web link, video uradak ili sličan način uvida u predloženi uradak
- kratko obrazloženje ZAŠTO se kolegicu/kolegu predlaže za nagradu NOVINAR GODINE HZSN-a, napisanih na minimalno pet, a maksimalno 15 novinskih stupaca.

 

Podsjećamo da sve vaše prijedloge Izvršni odbor zaprima do 9. siječnja 2014. godine.

 Molimo sve članove da na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  pošalju svoje aktualne e-adrese.