Hrvatski zbor sportskih novinara (HZSN) oštro je reagirao i osudio prijetnje na društvenim mrežama upućene sportskoj novinarki portala Index.hr Dei Redžić
 
Zastrašujuće je slušati i čitati na koji su se način organizatori prosvjeda u Savskoj 66 u Zagrebu okomili na kolegicu Deu Redžić, sportsku novinarku portala Index.hr, na kolegicu koja uopće ne prati prosvjed! Ona prati sport, istraživački i pomno. Baš zato Hrvatski zbor sportskih novinara ovim putem daje punu podršku kolegici i od organizatora prosvjeda zahtijevamo da se odmah ispričaju i na taj način zaustave napise po društvenim mrežama koji postaju osobni i prijeteći. U današnje doba, kad je hrvatsko novinarstvo na aparatima za disanje i kad mu treba bilo kakva podrška ispada da se skup u Savskoj koristi kao obračun s kolegicom zato jer se bavi drukčijim, sportskim temama, ali bliskima jednom od organizatora prosvjeda.
 
HZSN je oduvijek podržavao i uvijek će podržavati sportske novinare, a posebno svoje članove, koji su ovako izloženi napadima. Dosad je to ipak bilo od sportskih čelnika  i povremeno sportaša, a sad je izgleda došlo vrijeme da se na ovaj način pokuša dodatno usmjeriti nezadovoljstvo na jednu sportsku novinarku, zastrašiti ju i na taj način pokušati očistiti grijehe iz veza sa sportom. Nedopustivo, i zato kako god bilo – Dea Redžić ima našu podršku, a ispriku smatramo minimumom reakcije iz Savske 66!
 
JURA OZMEC, predsjednik HZSN