Sportski ste novinar, aktivni, radišni. A jeste li član Hrvatskoga zbora sportskih novinara? Ako niste član HZSN-a, ili ste zaboravili produžiti status, evo prilike. HZSN obnavlja već sada članstvo do 31.12.2017., pa je ovo idealna prilika i za vas da se učlanite / obnovite članstvo.
 
Potražite nas na www.hzsn.hr, tamo sve piše, obrazac je automatiziran, a ukoliko vam je draže ispunjavati obrazac rukom i slati ga poštom, onda ga pošaljite na:
 
HZSN – ČLANSTVO
PERKOVČEVA 2
10000 ZAGREB
 
Podsjećamo da članarina za dvije godine iznosi 200,00  kuna, osim ako ne želite članstvo i u Međunarodnoj udruzi sportskih novinara (AIPS-u), tada je ukupno članstvo 450,00 kuna. 
 
Ukoliko se do 30. lipnja 2015. godine učlanite u HZSN i AIPS dobivate popust te plaćate samo 400,00 kuna. 
 
Dakako, penzioneri ne plaćaju članstvo, ali su dužni (zbog ažuriranja podataka) ispuniti obrazac za članove i poslati nam kopiju bilo kojeg dokumenta koji potvrđuje status penzionera (pa makar i fotokopiju odreska od mirovine). 
 
Samo članovi HZSN-a mogu ravnopravno kandidirati za godišnje nagrade i priznanja HZSN-a, te za novoustanovljenu nagradu „Biser“ koja donosi 10.000 dolara najboljima u 9 kategorija!
 
Na našoj stranici www.hzsn.hr možete potražiti i koje sve povlastice kao član HZSN-a imate, ukoliko vas zanimaju, a za sva dodatna pitanja, molimo da nas kontaktirate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. odnosno pismom na adresu koja je već navedena.
 
Radujemo se vašem članstvu!
 
ZAŠTO BITI ČLAN HZSN-a?
 
* Samo kao član HZSN-a član ste nacionalne strukovne udruge sportskih novinara koja vas preko AIPS-a povezuje sa sportskim novinarima iz cijelog svijeta.
* Samo kao član HZSN-a možete izvještavati s Olimpijskih igara mladih, Svjetskih juniorskih prvenstava u nogometu i sličnih globalnih priredbi (za članove       mlađe od 26 godina).
* Samo Kao član HZSN-a možete konkurirati za godišnje novinarske nagrade Hrvatskog zbora sportskih novinara i za nagradu "Biser".
* Samo kao član HZSN-a možete koristiti pogodnosti naših sponzora i partnera.
 
VAGOR d.o.o. (Northland i Hi-tec)
Vagor d.o.o. odobrava popust od 50 % članovima HZSN-a za kupovinu isključivo u trgovini VAGOR u Draganiću, Lug b. b. (Karlovačka županija) i u Zagrebu, Ozaljska 22. Popust se odnosi na svu prodajnu robu iz VAGOR asortimana Northland i Hi-tec.
Popust se ostvaruje isključivo uz predočenje članske iskaznice HZSN-a.
 
ORYX Grupa d.o.o.
Poslovna suradnja se odvija na način da članovi HZSN-a, sukladno svojim potrebama, iznajmljuju automobile od ORYX-a koji će automobile iznajmljivati članovima HZSN-a temeljem predočene članske iskaznice HZSN-a.
Za kratkoročne najmove primjenjivati će se redovni ORYX cjenik na koji će se HZSN-u odobravati popust od 25% na osnovnu cijenu bez dodatnih osiguranja i PDV-a.
Popust se ostvaruje isključivo uz predočenje članske iskaznice HZSN-a.
 
GRAWE d. d. Hrvatska
Grawe d.d. Hrvatska omogućuje članovima HZSN- a sklapanje ugovora o osiguranju uz sljedeće popuste na godišnju premiju osiguranja:
- kasko osiguranje osobnih vozila - 10% popusta tijekom trajanja ugovora o osiguranju
- osiguranje imovine (osiguranje kuće, stana, predmeta domaćinstva) - 20% popusta tijekom trajanja ugovora o osiguranju
Navedeni popust se odnosi na osiguranja koja nisu u paketu. U slučaju ugovaranja u
paketu osiguranja kuće, odnosno stana i predmeta domaćinstva, popust iznosi ukupno najviše 25%.
 - povlaštena cijena naknade za izdavanje zrakoplovne karte u međunarodnom zračnom prometu od 90 kuna / po izdanom dokumentu (redovna cijena od 250 do 450 kuna zavisno od vrste karte)
- povlaštena cijena naknade za izdavanje karte u domaćem zračnom prometu od 30 kuna po izdanom dokumentu (redovna cijena iznosi 50 kuna)
Popust se ostvaruje isključivo uz predočenje članske iskaznice HZSN-a.
 
HOTEL KORANA SRAKOVČIĆ, Karlovac
Hotel Korana Srakovčić je ekskluzivan hotel s četiri zvjezdice te je jedan od najljepših malih hotela u Hrvatskoj. Ima 12 dvokrevetnih soba, 3 deluxe sobe s pomoćnim ležajem i 3 poslovna apartmana, vlastito čuvano parkiralište, restorane, multimedijalne dvorane, wellness... Sobe i apartmani su klimatizirani i luksuzno opremljeni. Uz luksuzno uređenje, posebnost našeg hotela su brojni dodatni sadržaji koji uključuju izlete, lov, ribolov, sportske aktivnosti...
Za sve članove HZSN-a odobrava popust od 20% za smještaj u hotelu uz predočenje članske iskaznice HZSN-a.
 
U pripremi su novi ugovori naših sponzora i partnera.
 
Što još čekate? Učlanite se!