Izborna skupština Sekcije HZSN Karlovac održana je u subotu, 30 svibnja 2015. godine, u prostorijama Veslačkog kluba Korana na Dubovcu u Karlovcu.
 
Sportski novinar Radio Mrežnice Gordan Tomičić izabran je za novog predsjednika Sekcije Hrvatskog zbora sportskih novinara (HZSN) Karlovac. Dužnost tajnika u predstojećem četverogodišnjem mandatu obnašati će karlovački dopisnik Sportskih novosti Krešimir Perković, a Izvršni odbor čine još tri člana – dosadašnji predsjednik Darko Lisac (KAportal/KAŠonline), Vjekoslav Vrbetić (KAšonline/HRT) i Robert Fajt (Cropix/KAportal). 
 
Novi predsjednik ukratko je najavio da će u predstojećem mandatu jedan od glavnih ciljeva Sekcije biti rad na omasovljenju članstva među mladima, ujedno i omasovljenju sportskog novinarstva u gradu. Nastavit će se s redovnim tribinama sa sportskom tematikom, a pokušat će se obnoviti i dodjela godišnjih nagrada za najbolje sportske tekstove i fotografije novinara i fotoreportera s područja grada Karlovca i Karlovačke županije. Surađivat će se sa središnjicom HZSN-a u Zagrebu te sa KŠZ čiji je Sekcija član, i SŠKŽ. 
  
PRENOSIMO, KAportal/KAŠonline, Darko Lisac